Wilfred – čaj s príchuťou slovenskej prírody

Plody lásky sú tie najkrajšie. Jedným z nich je aj slovenská značka sypaných čajov Wilfred. Zrodila sa z lásky k čaju, prírode, domovine a v neposlednom rade, z lásky dvoch mladých ľudí, ktorí za touto unikátnou značkou stoja. 

Príbeh slovenských sypaných čajov sa začal v roku 2014 na bratislavských internátoch. Po spojení Lenkiných vedomostí z farmácie a Dávidových schopností v marketingu, vznikla značka Wilfred, ktorá svojim zákazníkom prináša kvalitu a jedinečnosť. 

Základom pre ich unikátne zmesi sú kvalitné čajové lístky. Tie následne miešajú s bylinkami, ktoré dovážajú od certifikovaných a prevažne lokálnych pestovateľov. Bylinky kombinujú primárne podľa toho, aké liečivé účinky majú na náš organizmus. Namiešané zmesi dôkladne testujú, kým nedosiahnu dokonalú harmóniu chutí. 

Zdroj: wilfred.sk
Zdroj: wilfred.sk

Na svojom e-shope, ale aj v rôznych bezobalových obchodoch, ponúkajú širokú škálu bylinných čajov, ktoré napomáhajú k správnemu fungovaniu tela i duše. Jedným z nich je aj sypaný čaj Relax. Zmes harmančeka, medovky a levandule v kombinácii s chrumkavými kúskami jabĺk pomáha upokojiť telo a myseľ nielen pred spaním, ale kedykoľvek, keď sa potrebujete zrelaxovať. Túto šálku pokoja si môže vychutnať každý, kto obdrží našu krabičku v mesiaci júl. 

Táto originálna slovenská značka si uvedomuje aj to, že nestačí z prírody brať, ale jej aj dávať. Sypané čaje Wilfred sú balené v recyklovateľných obaloch. Lenka s Dávidom však naďalej pracujú na tom, aby boli ich výrobky balené v materiáloch, ktoré zaťažujú prírodu čo najmenej. 

To, že trh je presýtený značkami, ktoré sa sústreďujú v prvom rade na zisk a až potom na kvalitu svojich výrobkov, je známe. A práve preto poukazujeme na značky ako je Wilfred, ktoré majú úplne iný prístup. Spokojnosť zákazníka a kvalita výrobkov je ich prioritou. 

Chceli by ste aj vy podporiť poctivých slovenských výrobcov? Staňte sa členom nášho klubu. 

Comments are closed.